Izvēlne





Mini - čats


Aptauja
Projekts "Latviska Anglija":
Atbilžu kopskaits: 170


Ieejas forma



Statistika


Kopā Online: 1
Viesi: 1
Lietotāji: 0



Latvijas Reitingi


Sākums » 2010 » Decembris » 4 » Anglija & Latvija.
13:24
Anglija & Latvija.
      Dīvaini gan, bet Anglija, valsts kurā 60.5 miljoni iedzīvotāju, maksā saviem iedzīvotājiem daudz dažādus pabalstus. Atbalsta jebkuru biznesu, gan finansiāli, gan morāli. Rūpnīcas, fabrikas strādā ar pilnu jaudu. Tauta neskatoties uz krīzes laikiem dzīvespriecīga. Pensionāri var atļauties aiziet uz „Pabu” un ieēst brokastis. Vienu reizi gadā, daži pat divreiz gadā aizbrauc piemēram, ar kruīza laineri „Victoria” ekskursijā. Tauta iet un godīgi maksā nodokļus, zinot ka finansiālā gada beigās % atgriezīs atpakaļ. Algas arī nav salīdzināmas ar Latviju. Minimālā alga Anglijā 4x lielāka par Latvijas minimālo algu. Pārtikas cenas var teikt vienādas, varbūt kaut kur lētāk, vai dārgāk.

   Bet ko teikt par Latviju? Vai tad tauta ir pelnījusi tādu attieksmi pret sevi? Ar ko angļu tauta labāka par latvju tautu? Kāpēc tauta brauc prom no Latvijas? Kāpēc ar Latvju tautu rīkojas kā ar dzīvniekiem? Kāpēc pensionāriem atņem pēdējo likumīgi nopelnīto? Kā var uzturēt savus bērnus par 8 latiem mēnesī? Par ko mēs 19 gadus atpakaļ stāvējam barikādēs? Kāpēc krīzes laikā kungi turpina saņemt algas desmitiem tūkstošu latu? Kāpēc valdība turpina tautas apzagšanu? Kāpēc...? Kāpēc...? Tas ir ārprāts, vienas jautājuma zīmes!

   Viens cilvēks pateica un uzzīmēja sekojošo:

   Jautājuma zīme pēc izskata līdzīga kādam 90 gadīgam vecītim, vai tantiņai ?  Bet ja viņu apgriezt kājām gaisā iznāk āķis uz kura arī tauta uzraujas katru dienu, mēnesi, gadu, katrās vēlēšanās, un t.t.

   Iznāk ka mēs esam paši vainīgi. Mēs paši ļaujam valsts zagļiem ņirgāties par mums. Viņi saprata ka tiešām lai varētu turpināt savas zādzības, tauta jātura uz āķa, un jāveido „jautājuma zīmes” politika.        

Kategorija: Pārdomas | Skatījumu skaits: 1554 | Pievienoja: admin | Birkas: latviska anglija
Komentāru kopskaits: 0
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]



Meklēšana

Lētās aviabiļetes

Latviska Anglija


Šodien vārda diena


 



Noderīgas saites






Copyright "Latviska Anglija" © 2024